onpa ollut päivä jos en muuta osaa sanoa ! Aamulla Aatu kerhoon ja sit rauhas heräilyä Olli-Eliaksrn kanssa. Aamupalaa ja äitille kahvia 😉 Soitto tk päivystykseen kun pojalla kuume jatkunut jos sais vaikka antibiootit pitkittyneestä nuhasta ja tauti kierre katki. Hyvä suunnitelma siis. Saatiinkin aika heti puoli 1ksi eli Aatun haku kerhosta ja suoraan mäelle. No hoitaja siinä kuunteli ja otti ja tutki. Kaikki ok. Sit vielä pika crp ja kotia. Siis laite näytti 180> siinä vaiheessa huolestuin 😳 Tähän mennessä olen noudattanut viimeviikon lääkärin ohjetta eli oireen mukainen hoito. Sit tapahtu vauhdilla, labrat (veri ja pissa kokeita), röntgen ja ensiavun lääkärille. Tähän mennessä kaikki hyvin mitä tiedossa oli, nielu näyte puhdas ja keuhkot puhtaat sekä korvat puhtaat. Sit tuli kutsu lääkärin huoneeseen päivystyksessä crp verikokeilla 227 😱 No lähete lasten osastolle päivystävälle kastrnlääkärille ja noh kas kummaa osastolle.. Kello 5 ollaan oltu jo kotvan täällä huoneessa. 

Sit vielä kanyyli ja pronaxenia ja ventolinea ja antibioottia ja uni tuli 🤐 Kellon ollessa nyt noin 3pullollisen ja 3 putkea otettua verta, pissa näytteen jälkeen tällä hetkellä on pystytty rajaamaan mahdolliseen pissa tulehdukseen mutta silti odotetaan mahfollisrn ristikkäistulehduksrn aiheuttajaa jotta saadaan kohdennettua oikea antibiootti. Lisäksi epäillään siis pneumakokkia eli kansan kielellä verenmyrkytystä tai yleis bakteeritulehdusta. . Jotta sellainen päivä.  Isommat lapset sain onneksi ripoteltua ja järjestettyä hoitoon 🙂 Vaan vaati kovan soittelu rumban.. 

Puhuin hoitajien kanssa tuossa ja sanoin etten näin 4 lapsen kanssa ole osannut olla huolissani kun Olli-Elias on leikkinyt syönyt juonut ollut muutenkin oma itsensä koko ajan. Kunnes näin crp tuloksen, sydän pamppaillen hurjana ja koko kroppa täristen olen yrittänyt kysellä ja udella koko ajan hoitajilta. Pelottaa että mitähän sieltä vielä tulee vastaan 😰 Tälläiset fiilikset täältä, nyt yritän nukkua hetken ennenkö Taas laitetaan antibioottia 😰